Misket Parkı yenileniyor

Mudanya Belediyesi ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında, ilçenin en yoğun mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’deki Misket Parkı’nı yenileniyor.

Misket Parkı yenileniyor

ÖMER BİLİK

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından toplamda bin 500 metrekareik alanda gerçekleşen çalışmalar kapsamında yeni çocuk oyun grupları, aydınlatma, oturma grupları ve çevre düzenlemesi ile Misket Parkı yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerinin hizmetine hazırlanıyor. Şev taşları ile kademeli olarak yeşil alanların oluşturulduğu park alanında, özel tasarımlı harpuşta dış cephe duvar kaplaması yapılarak misket parkına yeni bir çehre kazandırılacak.

İlçedeki mevcut yeşil alanları halkın kullanımına yakışır hale getirmek için çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mahalle sakinlerinin ve çocukların rahatça ve güvenli bir şekilde zaman geçireceği alanlarda çalışma yürüttüklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X