MKP’de 94. yıl onuru

Tarihe altın harflerle yazılan Büyük Taarruz’un 94. yılı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mustafakemalpaşa’da da coşkuyla kutlandı.

MKP’de 94. yıl onuru

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Heykel Meydanı, Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirildi.

 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törende öğrenciler tarafından şiirler okundu, Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı da marşlarla zafer coşkusuna renk kattı. Törene Kaymakam Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Kd. Yüzbaşı Mehmet Böberci, gaziler, Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak, Cumhuriyet Başsavcısı Zülküf Çelik, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatı temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Kd. Yüzbaşı Mehmet Böberci, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk Milleti ve kahraman ordunun en zor şartlar altında dahi milli egemenliği söz konusu olduğunda nasıl şahlandığını gösteren eşsiz bir örnek olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X