MMO 11. Olağan Şube Genel Kurulu Ve Seçimleri Gerçekleşti

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi 11. Olağan Genel Kurulunun ardından, 17 Ocak 2016 Pazar günü ise Şube Seçimlerini gerçekleştirdi.

MMO 11. Olağan Şube Genel Kurulu Ve Seçimleri Gerçekleşti

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi 11. Olağan Genel Kurulunun ardından, 17 Ocak 2016 Pazar günü ise Şube Seçimlerini gerçekleştirdi. Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başar Küçükparmak, değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu belirtti. Küçükparmak, “Yeni genç meslektaşlarının önünün açılması gerektiği düşüncesi ile Oda ve Şube ki başarılı çalışmaların artarak devam etmesi için, üç dönemdir birlikte çalıştığı ekibin, bu dönem Gürcan Ülgey başkanlığında ki Çağdaş Mühendisler Grubu ile daha aktif çalışmalara imza atacağı düşüncesi ile bu dönem tekrar aday olmadı” dedi. MMO Gaziantep Şubesi 409 üyemizin katıldığı seçimler sonucunda Gürcan Ülgey başkanlığındaki Çağdaş Mühendisler Grubu blok liste olarak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X