MMO’dan Vali Küçük’e ziyaret

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

MMO’dan Vali Küçük’e ziyaret

Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, MMO Bursa Şube Sekreteri Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Saymanı Feridun Tetik, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İhsan Taşkınsel katıldı.

 

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart, Vali Küçük’e Makina Mühendisleri Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. MMO Bursa Şubesi’nin, 7897’i aşan üye sayısı ile Bursa’da bulunan 27 Akademik Meslek Odasından en çok üye ye sahip olan Akademik Meslek Odası olduğunu belirten Mart, sadece Bursa da değil aynı zamanda Güney Marmara bölgesinde de hizmet verdiklerini ifade etti.

 

Valiliğin koordinasyonunda, Bursa’da faaliyet gösteren 27 akademik oda temsilcisi ile yerel yöneticilerin de katılacağı düzenli Akademik Koordinasyon Toplantıları yapılması önerisinde bulunan Mart, “Bu toplantılar, valilik makamının ön göreceği bir sıklıkta olabilir. Bizim önerimiz 3 ayda bir yapılması yönünde” diye konuştu.

Vali Küçük de, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Yangın denetimleri konusunda kurumlara yazı yazdığını belirten Vali Küçük, 10 numaralı yağ kullanan araçlarla ilgili takipte olduklarını söyledi. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nün havayı kirleten sanayi kuruluşlarına ciddi miktarda cezalar yazdığını ifade eden Vali Küçük, özellikle hava kirliliğinin sürekli denetimi konusunda MMO Bursa Şubesi’nin önerilerine olumlu görüş belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X