Mobil eğitim Orhangazi’de

Tamamı bayanlardan oluşan bilgisayar eğitmenleriyle mahalle mahalle gezip 16 yaş ve üzeri bayanlara ücretsiz bilgisayar ve internet eğitim hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi Mobil Eğitim Projesi Orhangazi’de hayata geçiriliyor.

Mobil eğitim Orhangazi’de

NEVZAT OKUMUŞ

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü İsmail Gökçe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek Orhangazi’de hayata geçirmeyi planladıkları Mobil Eğitim Projesi hakkında bilgi verdi. Ev hanımlarına yönelik çalışmada özel donanımlı araçlarla her mahallede ayrı kurslar düzenlediklerini belirten Gökçe, “Bu kurslarda ev hanımlarımıza bilgisayar eğitimi vereceğiz. Eğitim programı her mahalle için 6 hafta sürecek” dedi. 

Engelsiz Mobil Eğitim Projesi hakkında da bilgi aktaran İsmail Gökçe, Engelli vatandaşlar için de benzer bir projeleri olduğunu ve bu projeyi de Orhangazi’de hayata geçireceklerini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X