Mobil eğitimde sertifika heyecanı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın farklı mahallelerinde tam donanımlı otobüslerle özellikle ev hanımlarına yönelik olarak düzenlenen ücretsiz Bursa Mobil Eğitim Projesi (BUMEP) ile 2 bin 100 kursiyere, Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi (BENMEP)

Mobil eğitimde sertifika heyecanı

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUMEP ile BENMEP’in ücretsiz bilgisayar ve internet eğitimlerinin verildiği gelişim ile eğitim programı olduğunu söyledi. Projeyle mahalle mahalle vatandaşların ayağına gidilerek bilgisayar ve internet konusunda eğitim verildiğini söyleyen Başkan Altepe, “Bursa Mobil Eğitim Projesi (BUMEP) ülkemizde kadınların eğitimlerine yeni bir soluk getirdi. Büyükşehir Belediye’miz tarafından ülkemizin kalkınmasında, toplumun gelişiminde kadınların rolünün önemine inanarak 2011 yılında Bursa’da eğitim hizmetlerine başladı. Ülkemizin geleceği için kadınlarımıza ve annelerimize büyük görevler düşüyor. Millet olarak daha bilgili ve çalışkan olmak zorundayız. Şehirlere de çok görev düşüyor. Bursa olarak güçlü Türkiye olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa Mobil Eğitim Projesi kursiyerleri, hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknolojiyi ve interneti eğitimler sayesinde daha etkin kullanarak, kişisel gelişimlerine, kültürel ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunuyor. Projede özel bilgisayar dersliği haline getirilmiş, dizaynları değiştirilmiş ferah ve kullanışlı otobüslerde, kendi branşında eğitimli, tecrübeli ve tamamı kadınlardan oluşan eğitmenler görev yapıyor. BUMEP ile Bursa’nın her noktasında ücretsiz bilgisayar ve internet eğitimleri veriliyor” diye konuştu.

Törenin sonunda Başkan Altepe, kursiyerlere katılım belgelerini vererek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda ayrıca, kursiyerler arasında yapılan çekilişle şanslı kursiyerlere akıllı telefon, tablet, laptop ve mini bilgisayar gibi hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X