Mobilya tasarım kursları başlıyor

İnegöl`ün Türkiye`nin Mobilya Tasarım Merkezi haline gelmesi için İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) öncülüğünde yapılan projeye start veriliyor.

Mobilya tasarım kursları başlıyor
SADULLAH ORGAN
 
‘Mobilya Tasarım ve Rekabetçilik Merkezi’nin kursları 3 Kasım’da başlıyor. 12 kursiyerin katıldığı kursun ilk dersi, MODEF EXPO Fuarı’nda verilecek.
 
BEBKA tarafından desteklenen merkezdeki kursa katılacak kursiyerlerle bir araya gelen Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı ve İMOS Proje Komisyonu Başkanı Ahmet Güleç, kursiyerlerin 4 ay sürecek kursta İnegöl mobilyasının dinamizmini, üretimini ve tasarımı öğreneceklerini söyledi.
 
YILDA 24 KURSİYER
 
İnegöl’ün, üretim ve ihracatta başarılı bir noktada bulunduğuna işaret eden İMOS Proje Komisyonu Başkanı Ahmet Güleç, “Kursiyerlerle İnegöl mobilya sanayinde çalışacağız. Sanayi bölgesindeki bütün mobilya fabrikalarını didik didik edeceğiz. İkinci ay bilimsel olarak işlemeye başlayacağız. Yılda 24 kursiyerimiz eğitim almış olacak. Mobilya Tasarım ve Rekabetçilik Merkezimiz’de çalışacak kursiyerlerimiz, bütün firmaların hizmetinde olacak. Bu arkadaşlarımız sertifikalarını aldıktan sonra İnegöl’de çalışmak isterlerse, bir yıl süreyle ücretsiz ofis desteği de vereceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X