Mobilyacılara Milano daveti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano’daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Mobilyacılara Milano daveti

Mümin Yılmaz, ”BTSO 29. Mobilya Komitesi olarak bu yıl 3’ncü kez Milano Mobilya Fuarı katılım organizasyonumuzu 12 Nisan ve 17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriyoruz. Bursa’da mobilya inşaat, mutfak, dekorasyon, mimarlık ve iç mimarlık alanında faaliyet gösteren firmalarımızın markalaşan ve büyüyen Bursa’da daha iyi bir ticari konuma sahip olabilmeleri ve kendi vizyonlarını geliştirebilmeleri açısından bu fuar çok önemli. Şirketlerin bizimle beraber Milano’da olmalarını bekliyoruz” dedi. Komite Başkanı Durmuş Kumru ise geçmiş yıllarda yaptıkları organizasyonlarda ilk defa vize alan üyelerle karşılaştıklarına dikkat çekerek, ”Bugün bu üyelerimizin fuar takvimlerini takip edip yeni organizasyonlarımıza katılım yaptığını görmekteyiz” diye konuştu. Kumru, yurt dışı fuar gezilerinin BTSO ve KOSGEB destekli olduğunun altını çizerek, ”Bütün üyelerimizi ve meslektaşlarımızı bu organizasyonlara katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X