Mobilyacılardan bankalara çağrı

Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, son günlerde bankacıların bakış açısını doğru bulmadıklarını söyledi.

Mobilyacılardan bankalara çağrı

SADULLAH ORGAN

 

Güleç, mobilyacılığın zor bir sektör olduğunu belirterek, ”İnsanlar önce gıdayı alır, sonra giyinir, en son da mobilyayı düşünür. İstikrarsızlıktan çok etkileniyoruz. Bir de vadeye dayanan bir sektörüz. Finansın kuvvetli olması lazım. Son günlerde bankacıların bakış açısını doğru bulmuyoruz. Bu sektörü çok daha fazla desteklemeleri lazım” dedi.

SIRA HİNDİSTAN’DA

İnegöl’de dünyanın önemli oyuncuları ile boy ölçüşecek firmaların olduğuna işaret eden Güleç, sektörü daha da büyütmek için fuar ataklarının sürdüğünü ifade etti. 15-18 Ekim tarihleri arasında Hindistan’da Mumbai’de İndex Fuarı’nın gerçekleştirileceğini kaydeden Güleç, ”Dünyanın mobilya şehirleri Hindistan’ı pazar olarak görüyor. 1 milyardan fazla nüfus var. Biz de söz konusu fuara 15 firmamızla katılıyoruz. Yeni pazarlarda hep öncü olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Çok heyecanlıyız ve ümitliyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X