Mobilyacılardan eğitime destek

İnegöl Mobilyacılar Odası, sektöre kalifiye eleman yetiştiren İnegöl Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne mobilya eğitimi için önemli bir makine ile destek oldu.

Mobilyacılardan eğitime destek

SADULLAH ORGAN

2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılan İnegöl Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı için gerekli olan çizerli yatar daire testere makinesi, İnegöl Mobilyacılar Odası imkanları ile satın alınarak, törenle teslim edildi.

KATKIYA DEVAM

Oda Başkanı Özcan Ayhan, sektörün gelişmesi ve yarının ustalarının daha iyi imkanlar ile eğitim alarak yetişebilmesi için üzerlerine düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ayhan, “Odamızın maddi imkanları arttıkça sosyal içerikli projeleri destekleyerek, eğitim aracılığı ile mesleğimize kaliteli ustaların gelmesine katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da, “Okulumuz çok değerli bir makineye sahip oldu. Yarının mobilya ustalarının yetişmesi için gerekli olan bu makinenin okulumuza kazandırılması çok önemli. Bu projede emeği geçen Oda Başkanı Özcan Ayhan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X