Mobilyacılardan güç birliği

İnegöl mobilya sanayiinin can damarı olan Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki esnaf, güçlerini dernek çatısı altında birleştirdi. Kısa bir süre önce kurulan Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği yönetimi, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek,

Mobilyacılardan güç birliği

Başkan Bahadır Bayraktar, “Mobilyanın kalbinin attığı şehrimizde 1985 yılında Ertuğrulgazi Caddesi’nde başlayan mağazalaşma süreci sadece bölgemizde değil, yakın coğrafyamızda tasarımın, üretimin ve ihracatın çok kısa sürede merkezi haline gelmiştir. Bu cadde 2000 yılına kadar mobilya sektörünün yol göstericisi olmuştur. 2000 yılından sonra perakende mobilya satışı noktasında da uzmanlaşan Ertuğrulgazi Caddesi esnafımız, Türkiye’de mobilya alışverişi yapmak isteyenlere imkan sunmuştur” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, mobilya ile ilgili yatırımlar ve projeler yapmak, eldeki değerleri geliştirmek gerektiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X