Mobilyacıların kavşak tepkisi

İnegöl’de Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki mobilyacı esnafı, bitmek bilmeyen Avarlar kavşağı çalışmalarına tepki gösterdi.

Mobilyacıların kavşak tepkisi

ABDULLAH TANIŞ

Üst geçişin sağlıklı şekilde sağlandığını ancak alt geçiş ve yan yolların çalışmalarının durduğunu ifade eden İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 14 aydır burada eziyet çektiklerini belirtti. Uğurdağ, “Bugün itibari ile Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki esnafımız ile birlikte, Avarlar Kavşağı’ndaki son durumu inceledik. Gördük ki transit geçiş sağlandı. Köprü üzerinden transit geçiş sağlandı. Bu İnegöl  için gerekli bir yatırımdı. Bursa – Ankara istikametinde yol güzergahında akış sağlanıyor.

Ancak biliyorsunuz Ertuğrulgazi Caddesi, özellikle İnegöl Mobilya Sektörü için çok önemli bir cadde konumunda.  İnegöl’ün Mobilya Sanayisi’ne çok ciddi şekilde katkı sağlayan caddelerin başındadır’dedi.  Çalışmaların 5-6 gündür durduğunu ifade eden Uğurdağ, bir an önce çalışmaların tamamlanması çağrısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X