Mobilyanın yıldızlarına ödül

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından düzenlene iftar yemeğinde, ihracatını artıran mobilyacılara ödül verildi.

Mobilyanın yıldızlarına ödül

İftar yemeği ve ödül törenine Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, İMOS üyeleri ile çok sayıda işadamı katıldı. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöl mobilyası tek tek marka çıkarma yolunda adımlar atıyor. Bizim amacımız İnegöl mobilyasını bütün İnegöllü firmalar ile birlikte, tek vücut halinde Türkiye’de sayılı duruma getirdik. İnşallah bundan sonra da yurt dışında yapacağımız faaliyetlerle, bu noktaya ulaşmak düşüncesindeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından İnegöl Mobilya Yıldızları Ödül töreninde, 2014 yılında en çok ihracat yapan Çilek Mobilya, Gala Mobilya, İdol Mobilya, Al-Ressom Al-Alamiya Mobilya, Rendi Mobilya firmalarına ödüllerini Kaymakam Ali Akça, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından verildi.

Önceki yıla göre ihracatını en fazla arttıran Özarslanlar Mobilya ile Çel-Mo Mobilya’ya ihracat özel ödüllerini İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç takdim ederken, 2014 yılı endüstriyel tasarım başvurularında en fazla başvuru yapan Çilek Mobilya, Altınzambak Mobilya, İdol Mobilya ve Nill’s Mobilya’ya da ödüllerini İTSO Başkanı Metin Anıl verdi.

Erhun Metal, Weltew Mobilya, Metalaks ve Selimoğlu Koltuk’a da 2014 yılı faydalı model başvurusu yapan firmalar olarak Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Starwood Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız tarafından ödülleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X