Moda devleri onları seçti

Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden Özge Ulusoy Roberto Cavalli’nin, Deniz Akkaya ise Donatella Versace’nin defilelerinde podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

Moda devleri onları seçti

DEFİLENİN SÜRPRİZİ ÖZGE…

Karadağ’ın Budva kenti, ünlü modacı Roberto Cavalli’nin defilesine ev sahipliği yapacak. Organizasyonun sürprizi ise Özge Ulusoy’un dev defilede podyuma çıkacak olması. 5 Ağustos’ta gerçekleşecek olan defile öncesinde gerçekleştirilecek açık artırmada Roberto Cavalli’nin 10 adet vintage elbisesi satışa sunulacak. Sonrasında da Budva’nın ünlü plajı Bruno’da muhteşem bir after party düzenlenecek.

‘VERSACE’ İÇİN DÖNÜYOR…

Mankenliği 2005’te bırakan Deniz Akkaya ise İtalyan modaevi Versace’nin İstanbul’da düzenleyeceği defile için aldığı teklife ‘evet’ cevabını verdi. Dünya modasına yön veren isimlerden biri olan Versace’nin organizasyonu için heyecanlı olduğunu belirten Akkaya, ‘Modaevinin sahibi Donatella Versace beni bizzat seçti. Yakında İtalya’nın Milano kentinde buluşup defilenin detaylarını konuşacağız’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X