MODEF EXPO yüzleri güldürdü

İnegöl’de bir süre önce gerçekleştirilen MODEF EXPO 2015 Fuarı mobilyacıların yüzünü güldürdü. Rekor sayıda kişinin ziyaret ettiği fuarın firmaların satış yönünden de iyi geçtiği açıklandı.

MODEF EXPO yüzleri güldürdü

SADULLAH ORGAN

İnegöl’de 3-7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen MODEF EXPO 2015 Fuarı, sektör temsilcilerinin büyük beğinisini kazandı.  

Farla ilgili dün Yavuz Uğurdağ başkanlığındaki MODEF  yönetimi  tarafından değerlendirme yapıldı. 5 gün ziyaretçilere açık olan fuarın, rekor sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin akınına uğradığını ifade eden Uğurdağ, organizasyona 181 firmanın katıldığını belirtti. Uğurdağ, ‘Bu yıl 34’ncüsü düzenlenen fuara 76 farklı ülkeden 2 bin 179 yabancı misafir, Türkiye’nin 77 ilinden 13 bin 133’ü profesyonel, 588 kişi online davetiye ve 2111 kişi bilet alarak fuarımızı ziyaret etti. Toplam 18 bin 11 ziyaretçiye ev sahipliği yaptık’ dedi. 

YENİ FUAR YERİ HAZIR

MODEF EXPO’nun sadece yakın coğrafya ve komşu ülkeler değil, Asya, Afrika, Avrupa, Avustralya ve Amerika kıtalarının tamamından ziyaretçi aldığını, Uluslararası mobilya fuarları içinde ne kadar önemli bir yere gelmiş olduğunu bir kere daha kanıtladığını ifade eden Başkan Uğurdağ, alışverişin fuarda farklı bir boyut kazandığını ifade etti. Uğurdağ, ‘Ürün, farklı model, fiyatı ve benzeri konular dikkate alınır. Genel olarak fuara baktığımızda, MODEF EXPO’nun hem ziyaretçi hem de firmaların satış yönünden iyi geçtiğini söyleyebiliriz. Önümüzde nisan fuarı var. Onun da en iyi şekilde organize edeceğiz. Yeni gündem maddemiz, yeni fuar alanı. Bununla ilgili fizibilite raporlarının hazırlanması yönetim kurulu toplantısının ardından başlayacak. Akhisar girişinde 80 dönümlük bir alan var’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X