‘Modelim dersem saygısızlık olur’

Konsevatuvar mezunu olan, öğrencilik yıllarında ek iş olarak modellik yapmaya başlayan Tuğba Melis Türk, hep oyuncu olmak istediğini ve ömrünün sonuna kadar da böyle devam edeceğini söyledi.

‘Modelim dersem saygısızlık olur’

BU İŞİ HAKKIYLA YAPANLAR VAR

Yıllardır setlerde boy gösteren Tuğba Melis Türk, ‘Ben aslında önce oyuncuydum. İnsanlar da nedense hep ‘Modellikten oyunculuğa geçilir’ gibi bir algı var. Benim de basınla haşır neşir olmam modellikten sonra başladığı için herkes model olduğumu sanıyor. Modelliğe öylesine başladım ve sevdim. Ancak hiçbir zaman ben modelim demedim. Eğer öyle dersem bu işi hakkıyla yapan isimlere saygısızlık olur’ dedi.

BEST MODEL BİR BASAMAKTI

Türkiye’de güzellikten ziyade, kişinin ne kadar göz önünde olduğuna bakıldığını söyleyen Türk, ‘2011 yılında kararımı verip sadece adımı duyurmak için Best Model of Turkey Yarışması’na katıldım. Birinci olduktan sonra basın ve halk beni fazlasıyla tanıdı’ dedi. Türk, hep oyuncu olmak istediğini ve ömrünün sonuna kadar da böyle devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X