Modifiyecilerden Teşekkür Plaketi

Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Didim Otomobil ve Motosiklet Fuarına katkılarından dolayı Dernek Başkanı Began Basal tarafından Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür plaketi ver

Modifiyecilerden Teşekkür Plaketi

Didim’de geçen hafta gerçekleştirilen Didim 2. Tuning Modifiye fuarına katkılarından dolayı Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği Başkanı Began Basal, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür plaketi verdi. Basal Didim’de 2. Gerçekleştirdikleri etkinliğin çok güzel geçtiğini belirterek katkı sunan tüm kurumlara ve sponsorlara teşekkür etti. Basal ayrıca bazı şikayetler aldıklarını belirterek gelecek yıl bunların önüne geçilmesi noktasında adım atacaklarını söyledi. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise plaket için teşekkür ederek, “Fuarda katılım güzeldi ama şikayetlerde oldu. Bunların gelecek yıl önüne geçileceğine inanıyoruz ve bununla ilgili çalışma yapılacağını düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X