Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Mohammed Islam yalan söylemiş

NEW YORK Magazine konuşarak, teneffüslerde Wall Street borsasında hisse senedi alım satımı yaparak 72 milyon dolar kazandığını söyleyen Mohammed Islam’ın yalan söylediği ve dergiyi yanılttığı ortaya çıktı.

NEW YORK Magazine konuşarak, teneffüslerde Wall Street borsasında hisse senedi

Dergide haberin yayınlanmasından sonra servet sahibi olmadığı itirafında bulunan gencin, dergiye sahte banka belgeleri gösterdiği belirtildi. New York Magazine, Salı günü yaptığı açıklamada okuyucularından özür diledi.

Stuyvesant Lisesi’nde okurken boş zamanlarında ve teneffüslerde borsada hisse senedi alım satımı yapan 17 yaşındaki genç dolar milyoneri olduğunu öne sürmüş, kazandığı parayla kendisine lüks bir BMW aldığını, ancak ehliyeti olmadığını, Manhattan’da bir apartman dairesi kiraladığını, ailesinin burada yaşamasına izin vermediğini söylemişti.

 


Avatar Seç KAPAT
Birleşmiş Milletler raporu, küresel et arzının son 60 yılda devasa
Sıradaki Haber Dünyanın et tüketiminde dikkat çeken artış