Molozların arasında cesedi bulundu

Gaziantep’te, 4 gün önce ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 39 yaşındaki Bülent Şanlı, bıçaklanarak öldürüldükten sonra ağaçlık alanda moloz yığınlarının arasına atılmış halde bulundu.

Molozların arasında cesedi bulundu

Bugün belediye ekipleri tarafından cesedi bulunan Şanlı’nın kim tarafından ne için öldürüldüğü araştırılıyor. Olay, bugün öğle saatlerinde Osmangazi Mahallesi’ndeki ağaçlık arazide meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi görevlileri, iş makineleri ile temizledikleri ağaçlık alandaki moloz yığınlarının arasında bir erkek cesedine rastladı. Çalışanların haber vermesiyle olay yerine gelen polisler yaptıkları ilk incelemede, cesedin geçen pazartesi gününden bu yana kayıp olarak aranan Bülent Şanlı’ya ait olduğunu belirledi.

 

KAVGA ETTİĞİ GENÇ ARANIYOR

Üzerinden kimlik çıkmayan Şanlı’nın bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. Polis olayla ilgili olarak, Şanlı’nın cesedinin bulunduğu bölgede aralarındaki husumet nedeniyle kavga ettiğini belirlediği 24 yaşındaki Hüseyin Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Şanlı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X