MoneyGram ile Gönder-al işbirliği

Yenilikçi para transfer hizmetlerini küresel düzeyde sunan MoneyGram perakende fatura ödeme hizmet sağlayıcısı Gönder-Al Ödeme Sistemleri Şirketi ile işbirliği kurdu.

MoneyGram ile Gönder-al işbirliği

Bu sayede MoneyGram müşterilerine bankanın olmadığı yerlerde hizmet sunarak ulaşabilirliğini arttıracak. Şirket bu yenilikçi hizmeti Türkiye geneline yayacağını duyurdu. MoneyGram Güneydoğu Avrupa ve Türkiye’den Sorumlu Bölge Direktörü Richard Meredith, Dünya Bankası verilerine göre Türkiye’de gerçekleşen para transferlerinin yaklaşık yüzde 40’ının banka dışı sistemlerden gerçekleştiğini söyledi. Gönder-al ile hayata geçen işbirliği sayesinde perakende noktalara daha kolay erişim sağlanacağını ifade eden Meredith, müşterilere gerek kırsalda gerekse şehirde para alışverişi yapma imkanı sağlanarak hizmet içeriğinin genişletileceğini kaydetti.

BİN 300 HİZMET NOKTASI

  

Gönder-Al Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Taboğlu da, MoneyGram ile işbirliği ve alınan lisans sayesinde verecekleri hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taboğlu, ‘MoneyGram ile geçtiğimiz yıl sözleşme imzaladık. Bu kapsamda sistemlerimizi entegre ettik ve ürün portföyümüze para transferi hizmetlerini ekledik. Lisans bizim için bir dönüm noktası oldu”dedi. Gönder-al lokasyonları, halihazırda MoneyGram hizmeti veren Denizbank, KTB ve Bank Asya noktalarına ilave olacak. Bu sayede MoneyGram bin 300 lokasyonda hizmet verecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X