Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Moody’s’ten erken seçim uyarısı

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Moody’s, Türkiye’de genel seçimlerin ardından erken seçim kararı alınmasının ekonomik politikaların uygulanmasını geciktireceği ve bunun da kredi notu için ‘negatif’ olduğu uyarısı yaptı.

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Moody's, Türkiye'de genel seçimlerin ardından erken

Arka arkaya seçim yapılmasının politik belirsizliği uzatacağına dikkat çeken Moody’s, ”Bu durumda da, dışsal kırılganlıkların azaltılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yavaşlayan ekonominin canlandırılması için gerekli ekonomik politikaların uygulanmasını geciktirecek” ifadesini kullandı.

Moody’s açıklamasında ayrıca, yükselen jeopolitik risklere ve gelişen piyasalarda yaşanan durgunluğun, dışsal bir şokun finansal istikrarsızlığa yol açma riskini daha artırdığının da altı çizildi. vurgulandı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer
Sıradaki Haber BUSİAD’dan Bursa iş dünyasına çağrı