‘Moral bulduk’

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk haftasında 3-2 kazandıkları Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla moral bulduklarını söyledi.

‘Moral bulduk’

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Uzgur, saha koşullarının zorluğundan bahsederek, “Grupların ilk maçında düşündüğümüz gibi 3 puanı aldık. Oyuncularımızın sahadan etkileneceğini düşündük ama iyi hazırlandılar. Maçtan en az zararla çıktık” diye konuştu.

 

Çok iyi mücadele olduğunu kaydeden Ersel Uzgur, “Rakibin de girdiği pozisyonlar vardı ama biz girdiklerimizi atsak çok farklı bir skor ortaya çıkardı. Önemli olan 3 puanı almaktı. Oyuncularımızın son durumlarını da gözlemlemiş olduk. İçinde bulunduğumuz moralsiz ortamdan uzaklaşıp, önümüzdeki karşılaşmalara daha moralli çıkma şansını yakaladık. İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik anlamında iyi bir görüntü verdik” ifadelerini kullandı.

 

Uzgur, ligde sıkıntılı bir süreçten geçtiklerinin hatırlatılması üzerine, “Bu karşılaşmada kazandığımız moralle lig maçına daha güvenli ve istekli çıkmayı ümit ediyoruz. Kalan 2 maçı da en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X