Moral buluşması

Bu sezon Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular 2016’nın son buluşmasını gerçekleştirdi.

Moral buluşması

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi A grubunda mücadele eden ve ligin ilkyarısını aldığı 7 galibiyet 2 mağlubiyetle liderin 2 puan gerisinde tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, yemekte buluşarak moral depoladı. Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Kent Parkı Sosyal Tesileri’nde gerçekleştirilen organizasyonda sporcuların ligin ilkyarısını önemli bir yerde bitirmenin mutluluğu gözlerden kaçmazken, sporcuları Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ve İdari Menajer Sabri Can yalnız bırakmadı.

ÜST LİGİ ZORLAYACAĞIZ

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise sporcuları aldıkları güzel sonuçlardan dolayı tebrik ederken, öncelik hedef olan play-off ve ardından bir üst ligde yer almak adına, ikinci yarıdan itibaren antrenör Gökhan Aşıcı’nın talepleri doğrultusunda gerekli işlemleri yapacaklarını belirtti. Yöneticilere teşekkür eden Başantrenör Gökhan Aşıcı da “İkinci yarıdan itibaren öncelikli hedefimiz olan play-off’a kalmak ve üst ligi zorlamak için çok daha fazla çalışacağız” dedi.

Yemeğin sonunda Cemal Vardar, sporculara yeni yıl hediyelerini takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X