Moral buluşması

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı düzenlenen yemekte bir araya gelerek yeni sezonu açtı. Kulüp yönetimi ve sporcular yeni sezon öncesi başarı sözü verdi.

Moral buluşması

Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve yaptığı transferlerle sezona iddialı hazırlanan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve kulüp yönetimi Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde yemekte buluştu. 

Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey de gecede yöneticiler ve sporcuları yalnız bırakmadı. Antrenör Mehmet Fatih Işık, Başkan Bozbey ve kulüp yöneticilerine yeni sezon hazırlık planı ve takım hakkında bilgi verdi.

İNANCIM TAM

Yeni sezon öncesi takıma ve teknik heyete başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, “Yapılan transferlerle takımımızın bu yıl iyi yerlerle geleceğine yürekten inanıyorum. Türkiye ve Avrupa’da Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tam” dedi. Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın da takıma güvendiklerini belirtti. Yeni sezon hazırlıklarını Bursa’da sürdürecek olan Nilüfer Belediyespor, 22-27 Ağustos tarihleri arasında Sırbistan’da yapılacak uluslararası turnuvaya katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X