Moralli gittiler

Antalya kampını dün tamamlayarak otobüsle Konya’ya geçen Bursaspor’da futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Moralli gittiler

11 Ocak’dan bu yana ikinci yarı hazırlıklarını Side’de yoğun bir tempoda sürdüren Bursaspor’da kamp süreci dün tamamlandı. Yeşil beyazlı takım dün sabah yaptığı antrenmanın ardından Konya’da gitti. 

Öğle saatlerinde kara yolu ile Konya’ya geçen yeşil beyazlı kafilenin Side’den ayrılışı renkli görüntülere sahne oldu. The Sense Otel yönetimi yeşil beyazlı takımı su dökerek uğurladı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Teknik Direktör Şenol Güneş, otel görevlilerine kendilerine bu süreçte gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Yetkililer teknik heyet ve futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken gelecek sezonda Bursaspor’u burada görmek istediklerini dile getirdiler. 

Şenol Hoca, sahalarda yaşanan sıkıntı haricinde oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

KONYA’YA 2 OTOBÜS

Bursaspor dün Konya’ya 2 otobüsle gitti. Yoğun bir kamp döneminden çıkan yeşil beyazlı kafilede eşyalarında çok olmasından dolayı ayrı bir otobüs daha tutuldu. Futbolcular bu iki otobüse paylaştırılırken, yaklaşık 3 saatlik bir yolcuğun ardından Konya’ya varıldı.

BURSA’YA GÖNDERİLDİLER

Teknik Direktör Şenol Güneş, dün 5 ismi Konya’ya götürmedi. Cezalı olan Josue ve Ertuğrul ile birlikte Sebastien Frey, Taye Taiwo ve Onurcan Piri kadroya dahil edilmedi ve bu isimler Bursa’ya gönderildi.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Torku Konyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Konya Arena’da maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X