Moralsiz start: 2-3

Kadrosunu yenileyen Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk maçında evinde Galatasaray’a 3-2 mağlup olarak sezona yenilgiyle başladı ancak 1 puanı hanesine yazdırdı.

Moralsiz start: 2-3

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde hafta sonunda oynanması gereken ancak, Ankara’da yaşanan facia nedeniyle ertelenen ligin ilk hafta maçında Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu. Kadrosunu bu sezon büyük ölçüde yenileyen yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maça istediği gibi başlayamadı. File önünde rakibinin üstünlüğüne engel olamayan Bursa ekibi, ilk seti 25-22 kaybetti. İkinci sete daha istekli başlayan Büyükşehir Belediyespor, file önünde etkili gözüktü.

NEFES KESTİ

Rakibine ikinci sette 25-17 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, üçüncü sete de iyi başlasa da ilk teknik molanın ardından basit hatalar yapınca üstünlüğü kaptırdı. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-20 kaybeden Bursa ekibi, dördüncü sete de istediği gibi başlayamadı. Ancak, son bölümü nefes kesen sette rakibine 25-22 üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyespor, maçı tie-break setine taşıdı. Final setinde rakibinin 15-12 üstünlüğünü önleyemeyen Bursa ekibi, maçı 3-2 kaybederek lige yenilgiyle başlarken, 1 puanla yetindi.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu (**) Yasin Okumuş (**)

SETLER: 22-25, 25-17, 20-25, 25-22, 12-15

SÜRE: 135 dakika (30, 27, 28, 31, 19)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Nıkolıc (**) Gözde (**) Da Silva (**) Birgül (***) İpek (***) Dirickx (***) (Buse-libero **, Aylin-libero **, Selime **, Cansu **, Kathleen**)

GALATASARAY: Gamze (*) Leys (**) Aslı (**) Centoni (***) Ezgi (**) Jackson (**) (Nihan-libero **, Ada **, Güldeniz ***, Nursevil **, Ecem **, Zent Su **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X