Motosiklet Hırsızı Kameraya Yakalandı

Diyarbakır’da bir iş yeri önündeki motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 23.00 sularında Di…

Motosiklet Hırsızı Kameraya Yakalandı

Diyarbakır’da bir iş yeri önündeki motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 23.00 sularında Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent bulvarında bulunan pizza satan iş yerinin önünde meydana geldi. İş yerinde işçi olarak çalışan Özkan Önder Karaarslan’a ait 21 KD 763 plakalı motosiklet işyeri önünde park halindeyken kimliği belirsiz bir şahıs tarafından çalındı. Servis yaptıktan sonra iş yerine gelen Özkan Önder Karaarslan, motosikletinin iş yerinin önünde olmadığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayın yaşandığı iş yeri önüne gelen polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleme aldı. Polis ekipleri, rahat tavırlarıyla dikkat çeken şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X