Motosiklet hırsızları işte böyle görüntülendi

Bursa’da anahtarları üzerinde bırakılan bir motosikleti 3 dakika içinde çalan hırsızlar, güvenlik kameralarına işte böyle yakalandı.

Motosiklet hırsızları işte böyle görüntülendi

Edinilen bilgiye göre olay, 31 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi’nde meydana geldi. 16 NPJ plakalı motosikletini park edip kıyafetlerini değiştirmek için evine giden Yusuf Madak, geri döndüğünde şoke oldu. Motosikletinin yerinde olmadığını fark edince hemen polisi arayan Madak, hırsızların yakalanmasını istedi.

Soğutma sistemi çalıştığı için eve girmeden önce motosikletin kontağını açık bıraktığını belirten Madak, “Geri döndüğümde motosikletin yerinde olmadığını gördüm. Hemen ruhsatla beraber karakola gittik. İfademizi aldılar. Bir tanıdığımız, motosikletin Gürsu’da görüldüğünü söyledi. Oraya da gittik, sokak sokak gezdik ama motosikleti bulamadık. Güvenlik kamerası görüntülerini de polise teslim ettik” dedi.

Motosikleti 2 hafta önce satın aldıklarını ve çok fazla seyahat edemediklerini de belirten Madak, zanlı ve bir arkadaşının bir hafta önce evlerinin yakınındaki trafo civarında görüldüklerini de kaydetti. Şüphelilerin kendisini takip ettiklerini ve anahtarın üzerinde bırakılmasını fırsat bildiklerini de sözlerine ekleyen Madak, suçluların bir an önce yakalanması ve motosikletinin bulunmasını beklediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X