Motosiklet kazaları kameralara yansıdı

Türkiye genelindeki MOBESE kameralarına yansıyan motosiklet kazaları sürücülerin dikkatsizliğini gözler önüne serdi.

Motosiklet kazaları kameralara yansıdı

Türkiye genelinde meydana gelen motosiklet kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kazalarda motosiklet ve araç sürülerin dikkatsizliği gözler önüne serildi. Osmaniye otogar kavşağında meydana gelen ilk kazada, motosiklet sürücüsünün dalgınlığı pahalıya mal oldu. Yola dikkatsiz şekilde çıkan motosiklet sürücüsü bir otomobil ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle sürücü yaralanırken, motosikletin ise dağıldığı görüldü. İkinci kazada ise, sağ tarafa dikkatsiz şekilde dönen otomobil sürücüsü motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere düştü.

Çorum’daki üçüncü kazada ise, otomobil sürücünün yaptığı hatayı gözler önüne serdi. Dikkatsiz şekilde yola çıkan otomobil sürücüsü karşı şeritten gelen motosikletliye çarptı. Motosikletli yola savruldu. 

Çorum’daki dördüncü kazada da karşıdan karşıya geçen motosiklet sürücüsü yola dikkatsiz çıkınca otomobil ile çarpıştı. Trafik polisinin hemen arkasında olan kazada sürücü yaralandı. Adana’daki kazadaysa hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü normal şeridinde ilerleyen otomobile çarptı. Motosiklet ve sürücü yola savruldu. Adana’daki bir başka kazada da yolun karşısına geçmek isteyen motosiklet sürücüsüne arkadan bir otomobil çarptı. Ne olduğunu anlayamayan motosiklet sürücüsü araç sahibine kızdı. Adana’daki bir başka kazada ise seyir halindeki bir aracın hızla bisikletliye çarptığı görülüyor. Denizli’de yola dikkatsiz çıkan bir motosiklet sürücüsü ambulansla çarpıştı. Sürücü yola savruldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X