Motosiklet üzerinde silahlı saldırıya uğradı!

Adıyaman’da, 27 yaşındaki Murat Yavaşsöz, motosiklet üzerindeyken, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabanca ile 9 el ateş edilerek öldürüldü.

Motosiklet üzerinde silahlı saldırıya uğradı!

Olay, gece saatlerinde İmamağa Mahallesi’nde meydana geldi. Fırında çalışan Murat Yavaşsöz, 63 K 4213 plakalı motosikleti ile evine doğru giderken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. 

Yavaşsöz’ün önünü kesen kimliği belirsiz kişiler, tabancayla 9 el ateş ettiler. Yavaşöz, vücuduna isabet eden 9 kurşun ile ağır yaralanırken, olayın şüphelileri ise olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların kanlar içerisinde bulduğu Yavaşöz, çağırılan ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Yavaşsöz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından inceleme başlatan polis ise görgü tanıklarının bilgisine başvurup, kaçan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X