Mövenpick Bursa’dan yılbaşı sürprizi… Minik kalplere dokundu…

Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa, ‘‘Bir Dileği de Siz Gerçekleştirin” projesi kapsamında yılbaşı öncesi minik öğrencilerin ağaca astıkları dileklerini gerçeğe dönüştürdü.

Mövenpick Bursa’dan yılbaşı sürprizi… Minik kalplere dokundu…

Hatice DAL
Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa, sosyal sorumluluk projeleriyle kalplere dokunuyor. 4 yıldır süren ‘Bir Dileği de Siz Gerçekleştirin’ projesi kapsamında bu yıl da öğrencilere yılbaşı hediyesi dağıtıldı.

Her yıl farklı okul öğrencileriyle gerçekleştirilen projenin bu yılki adresi Muradiye İlkokulu oldu. Okul yönetimi tarafından belirlenen 60 öğrenciye hediyelerini takdim eden Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa Genel Müdürü Ercan Tavşan, yılbaşı öncesinde öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

MURADİYE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL
Mövenpick Hotel personel ve misafirlerinin ortak yürüttüğü projeyle ilgili bilgi veren Genel Müdür Tavşan, ‘‘Yılbaşından önce gerekli yerlerden izinlerimizi alarak proje yürüteceğimiz okulu belirliyoruz. Bu yıl projemizi tarihimizde de önemli yeri olan Muradiye İlkokulu’nda gerçekleştirdik. Öğrencilerden topladığımız dilek kağıtlarını, otel lobisinde bulunan yılbaşı ağacına astık. Otel personelimiz ile misafirlerimiz buradan zarfları çekerek, kendilerine çıkan zarfta yazan hediyeleri aldılar. Biz de hediyeleri alan kişiler adına yılbaşından birgün önce minik öğrencilerimize armağanlarını teslim ediyoruz” diye konuştu.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK
Projenin kendileri için son derece anlamlı olduğunu ve her yıl düzenleyeceklerini belirten Ercan Tavşan, şunları kaydetti: ‘‘Projenin temel amacı, bu anlamda farkındalığı arttırarak minik öğrencilerimizi bir nebze sevindirebilmek. Mövenpick Hotel olarak yılda 10’a yakın sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Burada da alışagelmiş değil daha farklı gönüllerde hoşluk bırakacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz.”

ÇOCUKLARIN DİLEKLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Mövenpick Hotel Genel Müdürü Ercan Tavşan ve Muradiye Okul Müdürü Murat Aslan, minik öğrencilere hediyelerini takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X