Mövenpick Hotel Bursa’da gurur gecesi

Demirtaş Rotary Kulübü, Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa’nın dünyaca ünlü şefi Vittorio Sindoni’yi Rotary Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.

Mövenpick Hotel Bursa’da gurur gecesi

ÜNAL ÖZBAY

Bursa’nın turizm tesisi Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa bünyesinde Da Vittorio Ristorante Italiano’da İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini konuklarına sunan dünyaca ünlü şef Vittorio Sindoni, Demirtaş Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü ile onurlandırıldı.

Mövenpick Hotel & Thermal SPA Bursa’daki törenle ödülünü Rotary 2. Grup Kulüpleri Guvernör Yardımcısı Serkan Ürkmez’den alan Sindoni, büyük mutluluk yaşadı. Kendisini bu ödüle layık gördükleri için tüm rotaryenlere teşekkür eden Sindoni, gecede konuklara servis edilen yemekleri de yine kendi elleriyle hazırladı.

VİTTORİO SİNDONİ KİMDİR?

Vittorio Sindoni, 1973’te henüz 14 yaşındayken Sicilya’dan New York’a geldi. Kısa bir süre sonra restoran işine girerek tutkuyla bu yolculuğa başladı. 1985-1996 yılları arasında ailesiyle birlikte New York’ta 5 restoran işletti. New York’ta kaldığı süre boyunca çok sayıda ödül kazandı. 1988’te New York Times’ın yemek eleştirmeni Brian Miller’ın 2 yıldızlı yorumunu alarak James Beard Foundation ödülünün yer aldığı ‘Sicilya’nın En İyi Restonanı’ ödülünü kazandı. 1996’da İstanbul’a geldi ve 2017’de Bursa’da hizmet vermeye başladı.
Da Vittorio felsefesiyle; Bursa’daki en iyi malzemeler, İtalya’dan özel olarak getirtilen ürünlerle birlikte kullanılarak İtalya’nın en iyi şeflerine ait yemekler hazırlanmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X