‘Mücadele beni sevindirdi’

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-2 berabere kaldıkları Borussia Mönchengladbach maçında takımının ortaya koyduğu performanstan büyük memnunluk duyduğunu söyledi.

‘Mücadele beni sevindirdi’

Borussia Mönchengladbach karşılaşmasını kulüp televizyonuna değerlendiren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Yağış, rüzgar vardı. Sağlıklı bir şekilde futbol oynama şansı yoktu. Ama futbolcularıma maç öncesi yaptığımız toplantıda bu şartlarda da olsa bu maçı iyi değerlendirmek, bize kazanımlarını ön plana çıkartmalarını istedim. Oyuna başladığımız takım, kafamızda düşündüğümüz takım. Maçta güzel şeyler oldu. Beklentimizin karşılığını aldık” dedi.

‘TEMPOMUZ ARTACAK’

Sağlam, “Tempomuz her geçen gün artacak” diyerek, Takıma sonradan katılan arkadaşların fiziksel olarak sıkıntıları olmadığını, onları da yavaş yavaş gidermeye çalıştıklarını söyledi. Ertuğrul Sağlam, “Yeni katılan arkadaşlarımızın eksiklerini yavaş yavaş gideriyoruz. Bunun yanında yoğun çalışma temposundayken maç oynuyoruz. Çocuklar çok fazla dinlenemiyorlar. Onunda fiziksel durumlara olumsuz etkisi oluyor. Ama burası çalışma yeri. Çalışacağız. Bu maçları iyi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu. 

 

‘MUTLU OLDUM’

Borussia Mönchengladbach karşısında takımının oyunundan mutlu olduğunu belirten Sağlam daha sonra açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ben maçtan açıkçası mutlu oldum. Daha da iyi olacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Futbolcularımızın çalışma istekleri daha üst seviye çıktıkları zaman, takımımız daha fazla keyif verecektir. Bugünü iyi değerlendirdik. Gelecek adına güzel bir görüntü oldu. Takım olma yolunda ciddi mesafeler aldık. Bu maç bize katkı sağlayacaktır. Takımımız iyi yolda.”

SİVOK TAM PROFESYONEL

“Sivok, iyi profesyonel. İyi çalışıyor. Bunun da karşılığını alıyor. Daha iyi konuma gelip takıma daha katkı sağlayacaktır. Burada arkadaşlarımızı fiziksel olarak iyi duruma gelmesi için çalıştırıyoruz. Sistemle ilgili bilgiler veriyoruz. Oyuncunun arzu ve isteği, almak isteği geri dönüşüm oluyor. Sivok ta tam bir profesyonel oyuncu. Her verileni alıyor. Sakatlık yaşamazsa takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. Yanındakini ve önünde oynayanları da olumlu yönlendiriyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X