Mucize Doktor dizisi kaç bölüm sürecek? dizi final tarihi belli mi?

Reyting rekorlarını altı üst eden Fox Tv Dizisi Mucize Doktor ne zaman final yapacak. Son zamanlarda dizi hayranları tarafından en fazla araştırılan konuların başında geliyor.

Mucize Doktor dizisi kaç bölüm sürecek? dizi final tarihi belli mi?

Fox Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor’un ne zaman final yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve final yapacak diziler listesinde adı olmayan dizinin izleyicileri final yapmaması gerektiğini dizinin çok sevildiğini sosyal medya hesapları üzerinden aktarıyor.

Mucize Doktor ne zaman final yapacak?

Her dizi gibi Mucize Doktor da bir gün final yapacak. Kore dizisinden uyarlanma olan dizinin orijinal bölüm sayısı 20’dir. Ülkemizde yayınlanan Mucize doktor dizisi devam etmekle beraber 2002 yılından itibaren yayınlanan diziler arasında en çok izlenme oranına sahip dizilerden birisi konumuna ulaşmış durumda. Otizm hastalığına farkındalığı arttırmak gibi bir amacı olan dizinin mafya dizilerinden sıkılan izleyiciler tarafından gönüllerde taht kurmayı başardı. Dizi 2. Bölümünden itibaren 18 reyting gibi rakamlara ulaşarak tüm alanlarda birinci oldu. Mucize Doktor Arka Sokaklar gibi uzun ömürlü bir film mi olur yoksa Diriliş Ertuğrul’un ikinci bölümden itibaren tahtını Sen Anlat Karadeniz dizisine kaptırdığı gibi reytinglerde düşüş yaşar mı bilinmez. Dizi yüksek reytinglerini koruyabilecek mi bunu senaristler belirleyecek ancak dizinin oyuncu kadrosunun uyumu gözlerden kaçmıyor. Özellikle Ferman karakteri ve başrol Ali karakteri için oyuncu seçimleri çok isabetli olmuş durumda.

Dizinin ne zaman final yapacak sorunu özetleyecek olursak;

Diziye yeni katılacak oyuncuların performansları

Senaristlerin performansları ve tekrar düşmemeleri

Yönetmenin iyi çekimleri ve organizasyonu

Dizinin gerçekliğe yakınlığı

Gibi etmenler bozulmadığı sürece uzun soluklu bir dizi olması muhtemel görünüyor.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X