Mucize Doktor’dan sonra yeni proje!

Baba olmaya hazırlanan ve son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez yeni projesi için kolları sıvadı. Çağan Irmak’ın imzasının olacağı “Yaratılan” dizisinde oyuncu Ölmez Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte başrol oynayacak.

Mucize Doktor’dan sonra yeni proje!

Son olarak Mucize Doktor dizisiyle televizyon seyircisinin karşısına çıkan Taner Ölmez daha sonra Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde olduğu “Alef” dizisinin 2. sezonu Alef:Mal-i Hülya ile anlaşmış ve ikinci sezonda rol almıştı. Baba olmak için gün sayan oyuncu yeni proje için kolları sıvadı.

Ölmez, 03 Medya’nın Netflix’e çekeceği yeni dizisinde başrol oynayacak. Birsen Altuntaş’ın Instagram’daki paylaşımına göre; dijital projenin diğer bomba başrol oyuncusu ise Çukur’daki başarılı oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Erkan Kolçak Köstendil…

1883757_620x410

YARATILAN DİZİSİ OYUNCULARI

Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’i buluşturan dizi; unutulmaz projelerin yönetmeni Çağan Irmak’ın çekeceği “Yaratılan” dizisi. Cast çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşacak ve Netflix’te yayınlanacak.

25 Ocak’ta sete çıkacağı, İstanbul ve Bursa’da çekileceği konuşulan proje Çağan Irmak’ın güçlü kalemi ve güçlü rejisine hayran olan seyirciler tarafından merakla bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X