Mucize Doktor’la kariyerinin zirvesini yakaladı! Bu halini gören gözlerine inanamıyor

Türk dizi dünyasının en çok izlenen güçlü projelerinden Mucize Doktor’da Ferman’ın şimdiye kadar herkesten sır gibi sakladığı gerçek gün yüzüne çıktı.

Mucize Doktor’la kariyerinin zirvesini yakaladı! Bu halini gören gözlerine inanamıyor

Mucize Doktor’da Ferman’ın ”Serebral Palsi” adında nörolojik bir hastalığa sahip kız kardeşi Fatoş rolünü üstlenen Dilek Köse aslında kimdir?

siz-46.jpg

İlk kez Mucize Doktor yapımıyla ekran karşısına çıkan Dilek Köse gerçekte büründüğü rolden bambaşka… 

İşte Dilek Köse hakkında bilinmeyenler…

Dilek Köse ile ilgili görsel sonucu

Dizi sektöründe elde ettiği başarısını altın harflerle yazdıran Mucize Doktor’un geçtiğimiz hata ekrana taşınan bölümünde doktor Ferman’ın bunca zaman hiç kimseye anlatmadığı gerçeğin açığa çıkması duygu dolu anlara sahne olmuştu. Mucize Doktor’da Ferman’ın gizli dünyasına ortak olan ve ”Serebral Palsi” isminde nörolojik kökenli bir hastalığa sahip kız kardeşi olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk kez Ferman’a sarılarak acısını paylaşmıştı. 

baslisiz-43.jpg

Ekran başındaki tüm izleyenleri göz yaşlarına boğan sahnenin ardından Ferman’ın kız kardeşi rolünü son derece başarılı bir şekilde canlandıran ve daha önce ekranlarda yer almaması nedeniyle bir hayli merak konusu haline gelen Dilek Köse aslında kimdir? Mucize Doktor oyuncu kadrosuna dahil olarak Fatoş rolünü üstlenen ve oyunculuk kariyerinde ilk defa kameralar karşısına geçen Dilek Köse aslen nereli ve kaç yaşındadır?

baslikiz-45.jpg

MUCİZE DOKTOR’UN FATOŞ’U DİLEK KÖSE KİMDİR?

Mucize Doktor projesine transfer olan genç ve yetenekli oyuncu Dilek Köse 1995 senesinde  İnebolu’da hayata gözlerini açtı. Üniversite eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden tamamlayarak mezun oldu.

Dilek Köse ile ilgili görsel sonucu

Yüzme, şan ve vokal alanlarında eğitimi bulunan Mucize Doktor oyuncusu Dilek Köse, tüm bunların yanı sıra hem piyano çalmaktan hem de şarkı söylemekten ayrı bir keyif alıyor.  Blacklist isimli oyunculuk ajansına kayıtlı olan ve aktif şekilde tiyatro oyunlarında bulunan Dilek Köse, her ne kadar televizyon ekranlarında yer almamış olsa da sahne deneyimine sahiptir. 

mucize doktorun fermanını kardesi ile ilgili görsel sonucu

Son olarak ”Kızgın Damdaki Kedi” adlı tiyatro oyununda yer alan Dilek Köse’nin boyu 1.65’tir ve kilosu ise 48’dir.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X