Mucizevi yağ! Romatizma ağrısını yok ediyor..

Genç yaşlı birçok kişinin muzdarip olduğu romatizma hayat kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Özellikle diz ve bacaklarda görülen romatizma ağrılarına çözüm olabilecek doğal bir yöntem bulunuyor.

Mucizevi yağ! Romatizma ağrısını yok ediyor..

Defne yaprağı ağrıyı yok ediyor

 Dr. Ömer Coşkun, romatizma ağrılarına defneyağı sayesinde son verilebileceğini söyledi.

Defne yaprağı, yağı, tohumu romatizmada inanılmaz etki gösteriyor. Düzenli kullanım şartı ile defne yaprağı sayesinde romatizma ağrılardan kurtulabilirsiniz. Defne yaprağının yağı ağrı bölgesine dıştan sürülebilir. Bu yağ gözeneklerden girip ağrı olan bölgedeki sinirlerin sıkışmasını engelleyerek ağrıyı alır. Defne yaprağının tohumu da dahili olarak alınmalıdır. Bir tatlı kaşığı 70 kilo için idealdir. Ağrılara ve bağ dokusuna iyi gelir. Ayrıca defne yaprağının suyunu çay olarak da tüketebilirsiniz. Bunun için 4 bardak suya 5 adet defne yaprağı atılıp kısık ateşte kaynatılmalıdır. Kaynatılmış sudaki defne yapraklarını süzüp buzdolabında saklayarak günde en az sabah akşam bir su bardağı olmak üzere tüketebilirsiniz.
 

15183425910.95448600.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X