Mudanya Belediye puanla yetindi: 34-34

Bursa ekibi, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada son bölümde basit hatalar yapınca karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Mudanya Belediye puanla yetindi: 34-34

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Mudanya Belediyesi Dinçspor, evinde Sivas Belediyespor’la 34-34 berabere kaldı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, farkı açmayı başaramayınca 1 puana razı oldu. Karşılaşmanın ilkyarısında etkili bir oyun sergileyen ve üstünlüğü maçın başında ele geçiren Mudanya Belediyesi, yakaladığı farsıtları değerlendiremeyince rakibinin direncini kıramadı.

ENGEL OLAMADI

Karşılaşmanın ilkyarısın 19-16 önde tamamlayan Bursa ekibi, ikinci yarıda da zaman zaman etkili gözüktü. Ancak, hücumda basit hatalar yapınca rakibine kolay gol şansı tanıdı. Farkı bir türlü açamayan Mudanya Belediyespor, son bölümde kalesinde de goller gördü. Rakip gollere engel olamayan Bursa ekibi, karşılaşmadan da 34-34 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmadan 1 puanla ayrılan Mudanya Belediyesi böylece 20. maçında 14 galibiyette kalırken, 2. beraberliğini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X