Mudanya Belediyesi’nden ambalaj atıklarının toplanması işi…

Mudanya Belediyesi ambalaj atıklarının toplanması işini ihale usulü ile kiraya verecek…

Mudanya Belediyesi’nden ambalaj atıklarının toplanması işi…

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre;

Mudanya ilçe sınırları içerisinde ‘hane kaynaklı tekstil atıklarının toplanması, taşınması, geri kazanımı ve bertarafına’ ve ‘ambalaj atıkların kaynağında ayrı toplanması, taşınması ve geri dönüşümüne’ ilişkin belediye başkanlığımıza ait yetki ve sorumluluk 3 yıl süre ile aşağıda belirtilen tutarlar üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.maddesine göre 04.01.2023 tarihinde saat 13.45’da Mudanya Belediyesi Encümen Salonu’nda açık teklif usulüyle kiralanacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerin istenilen belgeleri Mudanya Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar teslim etmeleri ve isteklilerin ihale gün ve saatinde Mudanya Belediyesi hizmet binası encümen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale şartnamesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde görülebilir. İhaleye ilişkin detaylı bilgi için belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X