Mudanya Belediyesi’ne çifte ödül

Geçtiğimiz yıl Marmara Belediye Birliği’nden ödül alan Mudanya Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen 2016 Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda çifte ödül kazandı.

Mudanya Belediyesi’ne çifte ödül

ÖMER BİLİK

69 belediyeden 143 projenin katıldığı Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen, ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’ sonuçlandı. Yarışmada Mudanya Belediyesi, “12 Eylül Caddesi Cephe Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım” ile “Taş Mektep Restorasyon “ projeleri ile çifte ödül kazandı. Tarihi Kentler Birliği’nin gerçekleştirdiği yarışma sonuçlarında, “Kent merkezindeki koruma çalışmalarını sürdürmeleri, kamusal niteliği yükselten proje yaklaşımları ve özellikle işlevlendirme süreci için uygulanan katılımcı projelendirme modeli nedeniyle Mudanya Belediyesi’ne proje ödülü verilmiştir” ifadeleri yer aldı. 

YOL GÖSTERİCİ OLACAK

Alınan ödüllerin kendilerini teşvik ettiğini ve bu motivasyon ile daha güzel hizmetleri hayata geçireceklerin belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “ Hizmetlerimizde ilçemizi bütünsel olarak ele alıyoruz. Amacımız Mudanya’mızın değerlerini açığa çıkarmak ve bu değerleri işlevsel hale getirerek geleceğe ve insanlığa kazandırmaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X