Mudanya Berlin’deki fuarda tanıtıldı

Mudanya Belediyesi 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’na (ITB) katılarak, ilçenin tanıtımını uluslararası düzeye taşıdı.

Mudanya Berlin’deki fuarda tanıtıldı

ÖMER BİLİK

Almanya’nın Berlin şehrinde bu yıl 5’incisi düzenlenen ve 84 ülkeden yaklaşık 10 bin firmanın katılım sağladığı dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’na (ITB) katılan Mudanya Belediyesi, ilçenin güzellikleri ile tarihi değerlerini anlattı. Mudanya’yı Berlin’de Belediye Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen ile komisyon üyesi Dergah Mansur Alkan temsil ederken, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere Almanca, İngilizce ve Türkçe olarak Mudanya’yı anlatan kitapçık, CD ve broşürler dağıtıldı. 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Bir yandan ilçenin tanıtımını gerçekleştirirken diğer yandan da uluslararası işbirliği temaslarında bulunan meclis üyeleri, yeni proje fikirlerinin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının kurulması ve yatırımcıların kente çekilmesi için çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiler. Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Belediye Meclis Üyesi Dergah Mansur Alkan ile birlikte zengin bir tarihe sahip olan, Mudanya’nın daha çok tanıtılması ve dünya turizm pastasından daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mudanya’nın dünyada tanınır bir hale gelmesi için çeşitli girişimler içerisinde olduklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, emeği geçen meclis üyeleri Hüseyin Esen ve Dergah Mansur Alkan’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X