Mudanya Devlet Hastanesi’ne uzman doktor takviyesi

Mudanya Devlet Hastanesi’nde doktor ve cihaz eksiği gideriliyor.

Mudanya Devlet Hastanesi’ne uzman doktor takviyesi

ÖMER BİLİK

Eksik olan Dermatoloji ve Kadın Hastalıkları ve Doğum doktorları göreve başlarken, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Efor Testi Ünitesi oluşturuldu.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Selçuk Toklu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Okan Özden görevlerine başladı. Bu atamalarla uzman kadrosu 32’ye çıkan hastanede, ayrıca 7 Pratisyen Doktor ve 7 Diş Hekimi görev yapıyor. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Cumhur Kara ikinci Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı’nın atanmasıyla, izin dönemlerinde yaşanan sıkıntısının son bulacağını belirtti. Başhekim Kara, “Hastanemizin uzman sıkıntısını çevre hastanelerden geçici görevle uzman atanmasıyla çözmeye çalışıyorduk. Kadın doğum uzmanının hastanemize atanması ile uzman hekim açığımız kalmadı. Uzman hekim kadromuzun dolması ile bölge insanlarımız il merkezine veya başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacaktır” dedi.

EFOR TESTİ

Başhekim Cumhur Kara, “Mudanya ve çevresindeki hastalarımıza en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Eksik kadrolarımızın tamamlanmasıyla hastalarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri hastanemiz bünyesinde imkânlarımız ölçüsünde vermeye çalışmaktayız. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla hastanemize Efor Testi Ünitesi bağış yolu ile kazandırıldı. Her gün 15-20 hastamızın Eforlu EKG’si bu ünitemizde çekilmektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X