Mudanya Köprülü Kavşağı’nın bir bölümü açılıyor

Bursa’da yenilenen Mudanya Köprülü kavşağı inşaatında sona yaklaşıldı. İzmir yönünde gidiş geliş asfalt ve işaretleme işlemi tamamlanırken, bugün yapılan çalışmalar sebebiyle trafik uzun süre kilitlendi.

Mudanya Köprülü Kavşağı’nın bir bölümü açılıyor

Kentin en önemli kesişme noktası olan İzmir Yolu üzerindeki Mudanya Köprülü Kavşağı’nın inşaatına yaklaşık 2 ay önce Karayolları tarafından başlandı. İnşaat sebebiyle kent genelinde trafik karmaşası yaşanırken, köprünün İzmir yönüne gidiş ve geliş bölümü tamamlanarak asfalt ve trafik çizgileri tamamlandı. Bu sabah saatlerinde işaretleme çalışması sebebiyle bir şerit kapanınca bütün noktalarda trafik sıkışıklığı yaşandı.

Yarından itibaren İzmir yönü gidiş ve geliş 3 şeridin trafiğe açılması bekleniyor. Mudanya’dan gelen araçlar için Acemler’e yönelik köprünün bir etabı ve stadyum bağlantı inşaatının ise hızla devam edeceği öğrenildi.

Bu sabah saatlerinde bütün noktalarda trafik kilitlenirken, bazı özel okulların açılması sebebiyle servislerin de katılımıyla yoğunluğun daha da arttığı gözlendi.

Yetkililer, Mudanya bağlantısının da en kısa sürede tamamlanacağını, bir süre daha Mudanya’dan gelenlerin Orhaneli Kavşağı’nı kullanarak şehir merkezi yönüne ulaşabileceklerini kaydettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X