Mudanya mahalleleri birbirine bağlanıyor

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde gerçekleştirdikleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Mudanya mahalleleri birbirine bağlanıyor
ÖMER BİLİK
 
 
Belediye hizmet araçlarıyla sürdürülen çalışmalarda birçok sokak arası birbirine bağlanırken, arazi yolları açma çalışmaları da devam ediyor. 
 
 
Çağrışan ve Bademli Mahalleleri’ni birbirine bağlayan 3 kilometrelik yeni imar yollarının açılması çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları stabilize malzeme ile kaplayarak asfalta hazır hale getirilirken, hava koşulları izin verdiğinde sıcak asfaltla kaplanacağı belirtildi. 
 
TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR
 
 
Vatandaşlardan gelen taleplerin her zaman öncelik olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizin hemen her bölgesinde özellikle kırsal kesimde tarımla uğraşılıyor. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü geçimlerini tarımla sağlamaktadır. Gelen arazi yollarının açılması taleplerini değerlendirerek, bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Arazi yollarının açılması yönünde çalışmalarımız devam ederken, havaların uygun olması ile birlikte asfaltlama çalışmalarımızda başlayacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X