Mudanya Meclisi’nde Faaliyet Raporu’na ret

Mudanya Belediyesi nisan ayı ikinci oturumunda görüşülen 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu, oy çokluğu ile reddedildi.

Mudanya Meclisi’nde Faaliyet Raporu’na ret

ÖMER BİLİK

 

İkinci oturuma Belediye Başkanı dahil CHP 11, AK Parti 8, Bağımsızlar 4 ve 3 MHP’li üye katıldı. AK Parti, Bağımsızlar ve MHP’li gurup sözcülerinin faaliyet raporu hakkındaki eleştirilerine cevap veren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2 dönemde 100 proje sözü verdiklerini ve ikinci dönemin sonunda bütün projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. İlçede yapılan çalışmaları anlatan Türkyılmaz, bunun yanında ilk dönemde borç ödediklerini söyledi.

Daha sonra 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu oylandı. Faaliyet raporu, yapılan oylamada CHP’nin 11 kabul oyuna karşı, AK Parti, Bağımsızlar ve MHP’nin 15 ret oyuyla reddedildi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu süreç aynen devam edecek. Ben görevime devam ediyorum, birilerinin beklediği gibi olmayacak. Yasal süreç olarak yapılacak herhangi birşey yoktur. Bu bir vicdan meselesiydi, bu alınan karar tamamen siyasi bir karardır” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X