‘Mudanya mutlu kent olma yolunda ilerleyecek’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2014 yerel seçimlerinden bu yana geçen sürede yaptıkları çalışmaları ve devam eden çalışmaları anlattı.

‘Mudanya mutlu kent olma yolunda ilerleyecek’

ÖMER BİLİK

Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, amaçlarının mutlu bir Mudanya yaratmak olduğunu ifade etti. Her mahalleye hizmet götürdüklerini söyleyen Türkyılmaz, “Mudanya tarihinde bir yıl içinde ikinci asfalt ihalesi yaptık. Zeytindalı projesiyle birçok mağdura el uzattık. İlçe merkezinde de asfalt, tretuvar, temizlik çalışmaları hızla devam ediyor. Çok yakında Yıldıztepe ve Bademli Sosyal Yaşam Merkezi projelerinin temelini atacağız. Mudanya’nın Turizm Master planını hazırladık. Önümüzdeki günlerde detaylı bilgi vereceğiz. Mudanya mutlu bir kent olma yolunda vatandaşları, esnafı ve çalışanlarıyla ilerleyecek. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

BUDO iskelesi ile ilgili 2013 yılında yapılan protokol süresinin geçtiğimiz 15 Ekim’de dolduğunu söyleyen Türkyılmaz, 3 ay öncesinden ihtarname çektiklerini ve 15 gün içerisinde kendilerine dönüş yapılmaması halinde burayı tahliye edebileceklerini söyledi. Trafik projesini hazırladıklarını ve UKOME’nin onaylaması halinde bunu kendilerinin yapacağını ifade eden Türkyılmaz ayrıca, “Ketendere konusunda da burasını ro-ro iskelesi yapma amacında olduklarını duyduk, sonuna kadar mücadele edip o alanı betonlaştırmayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X