Mudanya sahilinde kaçağa geçit yok

Geçtiğimiz yaz kaçak ve ruhsatsız olduğu için deniz kenarındaki 4 işletmeyi yıkan Mudanya Belediyesi, önümüzdeki günlerde deniz kenarındaki 6 işletmenin daha yıkımını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Mudanya sahilinde kaçağa geçit yok

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, halkın belediyesi olarak halka ait yerleri yeniden halkın hizmetine verme ilkesiyle çalıştıklarını söyledi.  Türkyılmaz, deniz kenarındaki 6 işletmenin daha yıkılacağını söyledi. Bu işletmelerin bazılarına yıllar evvel sadece büfe olarak ruhsat verildiği, ancak geçen zaman içerisinde bu büfe alanlarının genişletilerek çay bahçeleri, içki ruhsatı olmayan restoranlara, cafe-plajlara dönüştüğü öne sürülüyor.

HALKA AÇILACAK

 

Vatandaşlardan artan şikayetler üzerine Mudanya Belediyesi Encümeni 31.03.2015 tarihinde yıkım isteme kararını Mudanya Kaymakamlığına gönderdi.  Kaymakamlığın 2.06.2015 tarihli cevabi yazısında, yıkım uygulamalarının belediye tarafından yapılabileceği Kaymakamlığın gerekli  güvenlik tedbirlerini alacağı belirtildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geçtiğimiz yıl yıkılan kaçak ve ruhsatsız 4 işletmenin ardından bu yıl da yine aynı nedenlerle 6 işletmenin önümüzdeki günlerde yıkılarak bu alanların halkın kullanıma açılacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X