Mudanya sahiline kentsel tasarım

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start alırken, çalışma yapılacak sahil şeridine tel örgü çekildi.

Mudanya sahiline kentsel tasarım

SEYİT GÜNDOĞAN

Mudanya sahil bandının çehresini değiştirecek Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi’ne start verildi. İlçenin sahillerine değer katmayı ve deniz kıyısını canlandırmayı hedefleyen projenin ilk ayağı, Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasında başlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya sahil bandında gerçekleştirmeyi planladığı Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi kapsamında, çalışmanın yapılacağı sahil şeridine tel örgü çekildi.

1 YIL SÜRECEK

Kentsel Tasarım Projesi’nin 2 Mart’ta yapılan yer tesliminin ardından çalışmalara başlayan Ankaralı firma, işi 1 yılda tamamlayacak. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında toplam 30 bin metrekarelik alanda yapılacak çalışmalar kapsamında, deniz dolgusu, su içi betonları, deniz üstünde seyir terasları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve çevre düzenlemesi yapılırken, sahil boyunca çeşitli kafe ve büfeler de inşaa edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X