Mudanya seriye taktı: 3-2

Kırmızı yeşilliler, Bursa derbisinde Gemlikspor’u son dakika golüyle 3-2’lik skorla devirmeyi başardı ve üst üste 3. maçından da galip ayrılmasını bildi.

Mudanya seriye taktı: 3-2

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmak isteyen Mudanyaspor, 15. hafta maçında son sıradaki Gemlikspor’u 3-2 mağlup etti. Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan Bursa derbisine iyi başlayan kırmızı yeşilliler 29. dakikada yıldızı Bebbe ile 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kalede baskı kuran Gemlikspor, 45+1’de Merih’in golüyle durumu 1-1 yaptı ve devre bu sonuçla noktalandı.

ENES’TEN FÜZE

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine Mudanyaspor iyi başladı ve 46. dakikada Yunus’la 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Bu golden sadece 2 dakika sonra Gemlikspor Selim ile golü buldu ve maçta 2-2’lik eşitlik sağlandı. 90+4. dakikada Mudanyaspor, ceza sahası yayının üstünden frikik kazandı. Topun başına geçen Enes sol ayağıyla kalecinin kapattığı köşeye bir füze göndererek kırmızı yeşillieri 3-2’lik üstünlüğe taşıdı. Maçı kazanan Mudanyaspor puanını 25’e yükselterek zirve ile puan farkını 2’ye indirdi.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Salih Aytaç (**), Kadir Gönülaçar (**), Mehmet Kuru (**)

GOLLER: Dk.29 Bebbe, Dk.46 Yunus, Dk.90+4 Enes (Mudanya), Dk.45+1 Merih, Dk.48 Selim (Gemlik)

MUDANYASPOR: Serhat (*), Mehmetcan (**), İbrahim (**), Hakan (**), Volkan (**), Mesut (**) (Dk.59 Erkan *), Yunus (***), Erdal (**), Murat (**), Bebbe (***), Enes (***)

GEMLİKSPOR: Samer (*), Kemal (*), Gökhan (*), Muharrem (**), Mahmut (**), Burak (*), Selim (**), Şaban (*) (Dk.80 Turcay), Merih (**), Yavuz (*), Berat (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X