Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Mudanya-Tirilye arası bir garip Sivas Kangal davası

Mudanya ve Tirilye Bursa’nın Marmara Denizi kıyısında yer alan tarihi mimarisiyle ünlü iki gözde turizm beldesi…

Mudanya ve Tirilye Bursa'nın Marmara Denizi kıyısında yer alan tarihi

Büyükşehir Yasası ile Mudanya’nın mahallesi olan Tirilye daha önce kendi belediyesi olan bir beldeydi. İşte o dönemde yani Tirilye’nin Belediye olduğu dönemde Başkan olan Ali Turan’ın yıldızı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile bir türlü barışmadı.

İki başkan arasındaki ihtilaflar arasında mahkeme koridorlarına taşınanlar bile oldu. Bunlardan belki de en ilginç olanı bir Sivas Kangal davası. Bu tuhaf davayla ilgili detayları bugünkü köşesinde Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal anlatıyor.

 

Mudanya’da bir garip ‘köpek’ davası

 

Mudanya’da Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Tirilye eski Belediye Başkanı Ali Turan arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor.

Suçlamalar gırla…

İki isim de birbirlerini suçluyorlar.

Turan, Türkyılmaz’ı imara aykırı yapılara göz yummakla suçlarken, Türkyılmaz’ın da Turan ile ilgili yolsuzluk yaptığına dair suçlamaları söz konusu.

Ve tüm bu iddialar mahkeme koridorlarına taşınmış durumda.

Çok sayıda dava söz konusu.

Ancak tüm bunlar dışında, son derece ilginç bir dava var ikili arasında.

 

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024 yılında hayata geçirilen ve hafta
Sıradaki Haber Bursalılar dikkat! Bursaray’ın bu uygulaması kalkıyor